Στυτικά φάρμακα και πορνογραφικός λόγος. Μια μελέτη για την ηγεμονική αρρενωπότητα - Λιότζης, Ευάγγελος (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2017)
Στυτικά φάρμακα και πορνογραφικός λόγος. Μια μελέτη για την ηγεμονική αρρενωπότητα