Παιδικοί θάνατοι στα σκιαθίτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: πολιτισμικό πλαίσιο και κοινωνικές πρακτικές. - Μαργαρώνη, Μαίρη; Βούλγαρη, Κατερίνα (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2016)
Παιδικοί θάνατοι στα σκιαθίτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη: πολιτισμικό πλαίσιο και κοινωνικές πρακτικές.