Ηγεσία και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση: Αναζήτηση εναλλακτικών μορφών δημιουργικής ηγεσίας - Λιοζίδου , Μαρία Γ. (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2010)
Ηγεσία και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση: Αναζήτηση εναλλακτικών μορφών δημιουργικής ηγεσίας