Ταυτότητες φύλου και αντισυμβατική συμπεριφορά στην εφηβική ηλικία - Βεκρή, Μαρία; Βρυωνίδης , Μάριος (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2010)
Ταυτότητες φύλου και αντισυμβατική συμπεριφορά στην εφηβική ηλικία