Βιβλιοκριτική: Ηλία Ι. Σοφιώτη “Die Staats- und Grundrechtslehre von Rhigas Velestinlis. übernationaler Menschenrechtskonstitutionalismus im Europa des 18. Jahrhunderts” - Κυριαζής Νικόλαος Κ. (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2020)
Βιβλιοκριτική