Επαγγελματική εξουθένωση και επαγγελματική ικανοποίηση των δικηγόρων Θεσσαλονίκης - Σαλμάν Λέιλα; Πλατσίδου Μαρία (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2011)
Επαγγελματική εξουθένωση και επαγγελματική ικανοποίηση των δικηγόρων Θεσσαλονίκης