Ταυτότητες φύλου και αντισυμβατική συμπεριφορά στην εφηβική ηλικία - Βεκρή Μαρία; Βρυωνίδης Μάριος (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2010)
Ταυτότητες φύλου και αντισυμβατική συμπεριφορά στην εφηβική ηλικία