Εργασιακή ευελιξία και άτυπη εργασία στη νέα εποχή: χωροκοινωνικές διαστάσεις και πολιτικές επισημάνσεις - Γκιάλης Στ. (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2009)
Εργασιακή ευελιξία και άτυπη εργασία στη νέα εποχή: χωροκοινωνικές διαστάσεις και πολιτικές επισημάνσεις