50 χρόνια από την έκθεση Beveridge: Διεθνές Συνέδριο για την Κοινωνική Ασφάλεια - Παπαδόπουλος Θεόδωρος Ν. (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2022)
50 χρόνια από την έκθεση Beveridge: Διεθνές Συνέδριο για την Κοινωνική Ασφάλεια