Θεωρητικά προαπαιτούμενα για τη μελέτη της κοινωνικής αναπαραγωγής στην Ελλάδα - Γεωργούλας Αντώνης (Το Βήμα των Κοινωνικών Επιστημών, 2022)
Θεωρητικά προαπαιτούμενα για τη μελέτη της κοινωνικής αναπαραγωγής στην Ελλάδα