Συλλογές παιδικής ποίησης - Χορτιάτη, Θέτη; Μανθόπουλος, Δημήτρης (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2008)
Συλλογές παιδικής ποίησης