Παραμύθι Χωρίς Όνομα: Η φεμινιστική κριτική της λογοτεχνίας και το ‘δισυπόστατο’ στη γλώσσα της Δέλτα - Γεωργόπουλος, Διονύσης (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2009)
Παραμύθι Χωρίς Όνομα: Η φεμινιστική κριτική της λογοτεχνίας και το ‘δισυπόστατο’ στη γλώσσα της Δέλτα