«Κάτω ο Χίτλερ! Ή Γιατί ο Καρλ δεν ήθελε να γίνει ποδηλάτης» Γιόκεν Βόιτ & Χάμεντ Έσρατ, Μετάφραση: Χλόη Παπαδοπούλου, Ποταμός 2023, Για παιδιά 10 + - Καραντώνα, Γεωργία (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2024)
Η υπ. Διδάκτορας και διευθύντρια του παιδικού τμήματος της Greek Library of London, κ. Γεωργία Καραντώνα, παρουσιάζει το graphic novel «Κάτω ο Χίτλερ! Ή γιατί ο Καρλ δεν ήθελε να γίνει ποδηλάτης», που αποτελεί τον έβδομο τίτλο που έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των μεταφρασμένων graphic novels που κυκλοφορούν στα ελληνικά με θέμα τη Σοά και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.