5 Βήματα για δράση: Από τη λογοτεχνία στη δραματοποίηση - Αρτζανίδου Έλενα; Καρακίτσιος Ανδρέας (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2010)
5 Βήματα για δράση: Από τη λογοτεχνία στη δραματοποίηση