“Children’s Literature Studies and Literary Theory Today” - Κιοσσές Σπύρος (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2011)
“Children’s Literature Studies and Literary Theory Today”