Ποιος και πώς θ(ν)α μιλήσει κανείς για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα σε μικρά παιδιά; - Τσιλιμένη Τασούλα (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2015)
Ποιος και πώς θ(ν)α μιλήσει κανείς για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα σε μικρά παιδιά;