Bιβλιοπαρουσίαση της Μένης Κανατσούλη: Γκρίνιτς, Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων - Κανατσούλη Μένη (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2019)
Bιβλιοπαρουσίαση της Μένης Κανατσούλη