ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Τσιλιμένη Τασούλα (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2008)
Des livres d’ enfants a la litterature de jeunesse (Από τα παιδικά βιβλία στην νεανική λογοτεχνία) Ο ήλιος είναι για όλους