Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία - Τριβιζάς Ευγένιος (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2003)
Ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία