Ζωή σαν παραμύθι - Μύθος και αλήθεια στην εικονογραφημένη βιογραφία για παιδιά - Γιαννικοπούλου Αγγελική (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2010)
Ζωή σαν παραμύθι - Μύθος και αλήθεια στην εικονογραφημένη βιογραφία για παιδιά