Ζητήματα Φυλετικής και Εθνοτικής Ταυτότητας στη Λογοτεχνία για Παιδιά και Νέους: από την Προκατάληψη στην Πολιτική της Ισότητας - Pinsent , Pat (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2009)
Ζητήματα Φυλετικής και Εθνοτικής Ταυτότητας στη Λογοτεχνία για Παιδιά και Νέους: από την Προκατάληψη στην Πολιτική της Ισότητας