ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ - Τσιλιμένη Τασούλα (ΚΕΙΜΕΝΑ για την έρευνα, τη θεωρία, την κριτική και τη διδακτική της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας, 2025)
Το περιοδικό ΚΕΙΜΕΝΑ ολοκληρώνει 20 χρόνια κυκλοφορίας. Καλώς ορίσατε!